fbpx

Team

Hoofdredacteur / Uitgever

Merel (1981) is altijd gefascineerd geweest hoe ze op een toegankelijke en inclusieve manier het gesprek over architectuur kan voeren. Opgeleid als architect weet ze precies waar de architectuur incrowd van houdt, maar hoe interessant is dat voor het grotere publiek waarvoor ze uiteindelijk voor ontwerpen? En sluiten ze daarmee geen mensen buiten? Als hoofdredacteur A.ZINE wil ze een platform bieden voor verhalen die architectuur in perspectief plaatsen.

Eindredacteur / Onderzoeker

Charlotte (1992) is een Belgische kunst- en architectuurhistoricus die haar hart verloren heeft in het Nederlandse architectuurlandschap. Van kinds af aan werd ze geprikkeld door de kracht van architectuur, stedenbouw, en de invloed hiervan op het grote publiek. Haar fascinatie voor 'lelijke architectuur' en de menselijke architectuurbeleving vormt een rode draad in haar publicaties. Met haar passie voor architectuur ondersteunt ze A.ZINE.

Webredacteur / Social Media

Hanyeh (1997) is nog bezig met haar studie bouwkunde in Delft. Gedurende haar studie is ze altijd op zoek geweest naar de verdere verdieping van het vak. De sociaal-maatschappelijke invloeden die een vakgebied als architectuur heeft, heeft haar altijd geprikkeld. De diepgang waar ze naar op zoek was, vond ze in de verschillende perspectieven op A.ZINE. Door de redactie online te ondersteunen, hoopt ze ook haar bijdrage te kunnen leveren bij de verdere verdieping van de sector.