6   +   5   =  

Team

Avatar

Merel Pit

Hoofdredacteur

Merel Pit (1981) is cum laude afgestudeerd als architect aan de TU Eindhoven, maar werkt nu als architectuurjournalist, programmamaker en redacteur vanuit de Caballero Fabriek in Den Haag. In 2016 heeft ze haar eigen bedrijf Architectuurverhalen opgericht en drie jaar later lanceerde ze A.ZINE. Ook geeft ze les aan de TU Delft en de Rotterdamse Academie van Bouwkunst.

Avatar

Liz van den Berg

Webredacteur

Liz (1992) heeft al een lange weg afgelegd. Van interieurarchitect in New Delhi en Amsterdam, via communicatiemedewerkster bij SVP architectuur en stedenbouw, naar het team van Architectuurverhalen en de redactie van A.ZINE waar ze op haar plek is. “Mijn liefde voor ruimtelijk ontwerp gaat samen met mijn liefde voor het maken van verhalen.”

Avatar

Daan Bruggink

Auteur

Daan Bruggink (1976) richtte in 2007 ORGA Architect op vanuit één visie: biofilisch ontwerpen en biobased bouwen is de toekomst. Vanuit de drive om te voorkomen dat fossiele grondstoffen de komende jaren op dreigen te raken schrijft hij ook voor A.ZINE. Artikelen over ontwikkelingen op het gebied van emissieloos bouwen, alternatieve energieën, circulariteit en meer.

Karianne Vandenbroucke

Karianne Vandenbroucke

Columnist

Karianne Vandenbroucke (1977) is als senior architect erfgoed bij Rijnboutt betrokken bij herbestemmingsopgaven en coacht collega’s in de omgang met erfgoed. Ze ontwikkelde haar visie bij verschillende restauratie-architecten en de Vereniging Hendrick de Keyser. Ze is bestuurslid van de ErfgoedAcademie.

Laurien Keller

Laurien Keller

Columnist

Columnist Laurien Keller (1981) werkt sinds 2010 bij BNLA en is sinds november dit jaar ook partner. BNLA een bureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van hoogwaardige woningen. Voor A.ZINE schrijft ze één keer in de twee maanden over haar werkveld en wat haar bezighoudt. Met haar bevlogen karakter en hart voor de mens is er genoeg om over te schrijven.

Martjan Kuit

Martjan Kuit

Auteur

Martjan Kuit (1989) is zelfbenoemd fan van de gebouwde omgeving. Hij speurt in zijn vrije tijd naar opvallende bouwwerken, zette een architectuurroute uit in zijn doorzon woonwijk en houdt soms een praatje over mooie of minder mooie aspecten van de gebouwde omgeving. Martjan werkte ooit voor het dagblad voor de bouw en verdiept hij zich sinds kort in architectuur.