fbpx
Portrait of Ezra Stoller with view camera, circa 1965.

Oproep: fotoseries met een #nieuwperspectief

Oproep aan (semi)professionele fotografen: laat ons zien hoe de ruimte om je heen – binnen of buiten – anders wordt gebruikt dan voorheen. Want vanaf deze week publiceren we tot aan de zomer fotoseries van fotografen over hoe zij hun woon/verblijfplek tijdens de coronacrisis ervaren.

De fotoseries waar wij naar op zoek zijn, verbeelden geen lege stads- en/of dorpsbeelden of typische huiselijke taferelen, maar juist nieuwe invullingen van de ‘publieke’ ruimte of de woning . We zien bijvoorbeeld hoe mensen zich op creatieve manieren coronaproof manoeuvreren door het urbane landschap. Maar ook hoe zij hun woning geschikt maken voor activiteiten die voorheen buitenshuis plaatsvonden.

Ben je een (semi)professioneel fotograaf en wil je meedoen? Mail dan jouw fotoserie (2 tot 5 foto’s) naar redactie@a-zine.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Iedereen kan meedoen

Via de hashtag #nieuwperspectief willen we iedereen uitdagen om mee te doen. Van ons instragramaccount maken we een podium voor beelden en ervaringen van eenieder met een nieuw perspectief op hun woon/leefplek. Meedoen kan door je foto in je Instragram story te delen en @a.zine en de #nieuwperspectief erin te vermelden. Deze foto’s delen we vervolgens via onze story. En de redactie selecteert een top 10 foto’s die gepubliceerd worden op A.ZINE.